#

Замовлення і консультації за телефоном

(099) 600-46-18, (067) 913-05-52

#Оплата і доставка
##Зараз у кошику
##Товарів: 0 шт.
##Сума: 0 грн.
#Оформити замовлення
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
Пошук #

Твердопаливний котел Мозир КСТ 16

#
Твердопаливний котел Мозир КСТ 16
#

Твердопаливні котли "Мозир" – відмінне рішення для приміщень малої та середньої площі. Завдяки ефективному спалюванню палива котел "Мозир" дозволяє використовувати для опалення до 76% тепла, що виділяється при згорянні палива.

Конструкція самої топки котла «Мозир» створена таким чином, щоб максимально ефективно забезпечити нагрівання води в котлі. Сталеві надбудови в тілі котла максимально затримують полум'я у котлі, щоб забезпечити найкращий ККД та не топити вулицю через димохід. До котла також додаються додаткові накладки для затримки полум'я у разі встановлення газового пальника. Верхній отвір із заглушкою призначений для підключення пальника та у звичайному режимі не використовується.

У котлах «Мозир» двері топки та зольника ущільнені азбестовою стрічкою та укріплені зсередини тепловідбивними екранами. Котел обладнаний нетеплопровідними ручками.

Конструкція піддувала зручна - їм легко керувати за допомогою спеціального гвинта. Котел має спеціально розроблені колосники та дверцята нижнього відсіку топки.

При цьому оригінальна конструкція казана робить його експлуатацію максимально зручною. Внутрішні стінки великої товщини надають котлу більшої надійності в експлуатації та стійкості до нагрівання. При цьому завдяки стінкам тепло зберігається всередині котла і передається теплоносія. Камера опалення котла має подвійну будову, що дуже зручно в експлуатації - перший відділ камери призначений для початкової закладки палива, в друге паливо додається в міру прогорання. У котлі є зручний зольний лоток, для збору попелу і золи, кочерга.

Також котел укомплектований термометром. Встановлена заслінка дозволяє вручну регулювати потік повітря через камеру топки і тим самим інтенсивність горіння палива в котлі.

Необхідно пам'ятати, що починати розпалювання котла необхідно з відкритою заслінкою, а закривати її можна тільки тоді, коли паливо повністю прогорить.

Завдяки зручній конструкції, переобладнання котла для використання як паливо газу, не займе багато часу, і практично відразу ж ви отримуєте можливість використовувати Твердопаливний котел «Мозир» як газовий.

Твердопаливний котел виробництва "Мозирсільмаш" КС-Т-16A - це чудовий вибір, якщо Ви хочете отримати надійний котел високої якості за недорогою ціною.

Купивши цей котел Ви окрім надійності та якості отримуєте ще більше комфорту за рахунок зменшення часу необхідного на обслуговування котла КС-Т-16A.

Конструкція даного котла виконана таким чином, що завантаження топки вистачає на 8 годин, в результаті Ви економите і свій власний час і паливо.

Термін служби котла КС-Т-16A, згідно з технічною документацією виробника, становить понад 10 років. Досягається це завдяки матеріалу виготовлення, саме високоякісної високо вуглецевої сталі.

Призначений для опалення житлових будинків, котеджів та будівель адміністративно-побутового призначення, обладнаних системою водяного опалення з робочим тиском води 0,1 МПа.

Підключення котла до системи опалення здійснюється за допомогою сталевих штуцерів із зовнішнім різьбленням. Вихід котла, призначений під димар - прямокутний.

Потужність: 16 кВт Габарити:950x450x415 мм Вага :97 кг

#

15000 грн.#

Ми рекомендуємо

# # #
# #
#
Розширювальний бак Aquasystem VRV 500 л
# Розширювальний бак Aquasystem VRV 500 л

 

Виробник: Aquasystem (Італія).

Мембрана розширювальних баків для закритих систем опалення Aquasystem серії VRV виготовлена з харчової гуми. Форма мембрани нагадує мішок. Завдяки такій конструкції мембрани контакт корпусу бака із водою виключається.

Місткість: 500 л.

Детальніше# #
15500 грн.
#
#
Циркуляційний насос Grundfos UPS 25-40 180
# Циркуляційний насос Grundfos UPS 25-40 180

 

Виробник: Grundfos (Німеччина).

Циркуляційний насос Grundfos UPS 25-40 180 - чудовий вибір серед низки насосів для циркуляції води або рідин, що містять гліколь, у системах опалення або кондиціонування.

Напір: 4 м. Пропускна здатність: 3 м3/год.

 

Детальніше# #
3400 грн.
# #
# # #
#
© 2008-2024 Інтернет-магазин "Хіткул". Всі права захищені. Розробка сайту - CodEX.UA