#

Замовлення і консультації за телефоном

(099) 600-46-18, (067) 913-05-52

#Оплата і доставка
##Зараз у кошику
##Товарів: 0 шт.
##Сума: 0 грн.
#Оформити замовлення
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
Пошук #

Котел газовий Atem Житомир-М АОГВ 7 СН

#
Котел газовий Atem Житомир-М АОГВ 7 СН
#

Одноконтурний бездимохідний (парапетний) газовий котел з герметичною камерою згоряння для опалення будинків, дач, квартир, магазинів, офісів та промислових приміщень.

Нові розробки:

  • повністю перероблено котли парапетного типу;
  • при розробці враховано побажання споживачів та монтажних організацій;
  • котли стали менше в розмірах, а завдяки новому облицюванню та розташуванню пальника, обслуговувати та експлуатувати котел стало набагато зручніше.

Особливості:

  • компактні розміри;
  • висока ефективність;
  • мікрофакельний пальник (Англія);
  • надійна автоматика безпеки "SIT";
  • п'єзорозпал;
  • регулятор тиску газу;
  • покриття порошковою фарбою;
  • термостат перегріву;
  • датчик тяги;
  • контроль наявності полум'я.

Переваги:

Невелика кількість теплоносія (води) в котлі!
Через теплову ізоляцію, а також через часте розміщення котлів у бойлерній, котел не бере участі в опаленні приміщення (тепло надходить до будинку від батарей та системи опалення, а не від самого котла), тому кількість води в котлі має бути мінімально для її швидкого прогрівання та подачі в систему опалення. Застосування жарогарних труб прямокутного перерізу дозволило мінімізувати об'єм води в котлі та знизити його вдвічі. Наприклад, якщо в сучасній системі опалення розраховану на площу 60-70 кв. знаходиться 50 літрів води, при 12 літрах в котлі, то сумарна кількість води в системі = 62 літри, а на її нагрівання від 20 до 80 градусів потрібно 0,52 м3 газу. Якщо ж у казані 25 літрів води, то сумарна кількість води в системі = 75 літрів і на її нагрівання потрібно вже 0,63 м3 газу, тобто на 21% більше!


Високий ККД – 92% за рахунок реалізації в котлах наступних принципів:

  • максимальне співвідношення площі теплообміну до об'єму води в котлі, що дозволяє прискорити теплообмін (на одиницю площі менше води);
  • використання унікальних турбулізаторів, завдяки яким гарячі гази проходять максимальний шлях у трубі, віддаючи все тепло котлу, а не даремно вилітаючи в трубу. Для прикладу: при довжині жарогарної труби 320 мм газ у цій трубі проходить шлях 1160 мм, встигаючи охолонути повністю.

Антисажна система
Сажа - це продукт неповного згоряння газу, і найдрібніших грязьових мікрочастинок у газі, які при його спалюванні обвуглюються і перетворюються на один із найпотужніших утеплювачів! Теплопровідність сажі у 400 разів нижча, ніж теплопровідність сталі. Тобто, умовно шару сажі на поверхні теплообміну в 0,01 мм (менше за товщину волосся) достатньо для того, щоб теплообмін впав у 2 рази! Річний же сажовідкладення перетворює котел з опалювального приладу на засіб для марного спалювання газу, і ні про який ККД вже не може йтися. Турбулізатори котла "Атем" побудовані таким чином, що їх пелюстки монтуються перпендикулярно до шляху руху газів, завдяки чому на них, а не на стінках котла осаджуються всі сажеві і грязьові включення. При обслуговуванні котла, турбулізатори можна легко вийняти та почистити.


Газопальниковий блок.
У виробництві котлів застосовуються секційні та трубні пальники європейського виробника POLIDORO, які за характеристиками практично однотипні, хоча застосування секційних пальників переважніше через отримання більш рівномірного полум'я в топці (так зване "килимове" полум'я) і меншого теплового навантаження, що забезпечує більший термін їх експлуатації. Однак, і при застосуванні нами трубних пальників, ми дотримуємося того самого принципу – створення «килимового» полум'я та зниження теплового навантаження на один пальник. Так, наприклад, у казані «АТЕМ» потужністю 30 кВт використовується 5 пальників по 8 кВт, а не 3 по 10. Таким чином, навантаження на 1 пальник - 75 % потужності, а покриття топки - 90 %. Помилки при конструюванні пальників призводять до: - їх підвищеного зносу, - зниження ефективності горіння газу, - нерівномірності вогню в камері топки, що знижує рівномірність нагріву теплообмінника і в результаті знижує ККД котла.


Одним із найважливіших етапів виробництва котлів "Атем" є контроль якості. Після кожної технологічної операції кожен котел та його елементи проходять 100% контроль якості, а саме: вхідний контроль матеріалів; випробування газового колектора на герметичність; випробування пальника на відсутність витоку газу та стабільність роботи; випробування теплообмінника при тиску 2-3 атм. на герметичність; випробування другого контуру під тиском 9 атм. на можливість перенесення гідроударів; налаштування газового клапана та випробування його з'єднань на відсутність витоків газу; випробування зібраного газопальникового пристрою (автоматика та пальника у зборі) на працездатність; вогневі випробування - кожен котел встановлюється на стенд, приєднується до системи опалення, виводиться на робочий режим (80-90 градусів) і в цьому режимі перевіряється: спрацьовування датчиків тяги, перегріву; спрацьовування датчика полум'я, датчика температури; відключення котла в аварійних режимах тощо. З недавнього часу кожен котел піддається додатковому випробуванню на роботу в екстремальних режимах та на підвищеному до 2 атм. тиск при температурі 80 оС.

Потужність: 10 кВт. ККД: 90%. Витрата газу: 1,15 м3/година. Вага: 58 кг.

Напруга: 230 В. Частота: 50 Гц.

Габарити (ш х г х в): 540 х 310 х 680 мм.

#

12900 грн.#

Ми рекомендуємо

# # #
# #
#
Циркуляційний насос Grundfos UPS 25-40 180
# Циркуляційний насос Grundfos UPS 25-40 180

 

Виробник: Grundfos (Німеччина).

Циркуляційний насос Grundfos UPS 25-40 180 - чудовий вибір серед низки насосів для циркуляції води або рідин, що містять гліколь, у системах опалення або кондиціонування.

Напір: 4 м. Пропускна здатність: 3 м3/год.

 

Детальніше# #
3400 грн.
#
#
Котел газовий стандартний АТЕМ Житомир-3 КС-Г-007 СН
# Котел газовий стандартний АТЕМ Житомир-3 КС-Г-007 СН

 

Виробник: Atem (Україна).

  • котел газовий димохідний; 
  • одноконтурний (опалення); 
  • обігрів до 70 кв.м.;
  • потужність: 7 кВт; 
  • паливо: природний газ
  • підлоговий
Детальніше# #
12000 грн.
# #
# # #
#
© 2008-2024 Інтернет-магазин "Хіткул". Всі права захищені. Розробка сайту - CodEX.UA