#

Замовлення і консультації за телефоном

(099) 600-46-18, (067) 913-05-52

#Оплата і доставка
##Зараз у кошику
##Товарів: 0 шт.
##Сума: 0 грн.
#Оформити замовлення
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
Пошук #

Насосна станція DAB E.SYBOX MAX 60/120 M220-240

#
Насосна станція DAB E.SYBOX MAX 60/120 M220-240
#

Інтегрована насосна станція для підвищення тиску в житлових, цивільних і торгових приміщеннях. Є два виконання за потужністю. Система складається з модульних елементів, що дає змогу отримати різні конфігурації та покрити потребу у водопостачанні різних типів багатоповерхових будівель.
Кожна станція складається з бази гідравлічних з'єднань, яка може бути одинарною, подвійною, потрійною або четверною, з додатковим комплектом для з'єднання двох подвійних баз, і з насосного блоку.
Модульний пристрій системи дає змогу збирати насосні групи безпосередньо на об'єкті. Безшумна робота і компактне виконання систем дають змогу встановлювати їх у будь-яких приміщеннях, зокрема житлових.

Насос
Багатоступінчастий вертикальний насос із частотним регулюванням, дисплеєм, датчиками тиску, вбудованими зворотним клапаном на подачі та розширювальним баком. Корпус насоса і крильчатки виконані з технополімера зі сталевою сорочкою.

Двигун
Двигун з постійними магнітами охолоджується перекачуваною водою, сорочка двигуна виконана з нержавіючої сталі. Вал двигуна виконаний з нержавіючої сталі AISI 303.

Електронна частина
Частотний перетворювач підтримує постійний тиск, регулюючи оберти двигуна, встановлюючи їх відповідно до запиту. Великий дисплей і вбудований модуль Wi-Fi дають змогу легко і просто виконувати налаштування робочих параметрів із можливістю їх відображення на смартфоні (через застосунок APP DConnect) на місці та віддалено, якщо Esybox Max під'єднано до мережі інтернет і активна служба DConnect. Розширювальний модуль (esy I/O - дод. аксесуар) дає змогу здійснювати сполучення системи Esybox max з іншими елементами інженерних мереж (BMS). Вбудований захист: захист від сухого ходу, амперометричний захист і захист за напругою, захист від перегріву, замерзання, антиблокування та антициклювання.

 

#

60000 грн.#

Ми рекомендуємо

# # #
# #
#
Котел електричний Protherm Ray (Скат) 12KE/14 (0010023648)
# Котел електричний Protherm Ray (Скат) 12KE/14 (0010023648)

 

Виробник: Protherm

Самовивіз зі складу Київ або нова пошта

  • котел електричний; 
  • одноконтурний (тільки опалення); 
  • потужність: 12 кВт; 
  • живлення: 380В;
  • управління: електронний блок управління (стаціонарний) 
Детальніше# #
36800 грн.
#
#
Розширювальний бак Aquasystem VRV 500 л
# Розширювальний бак Aquasystem VRV 500 л

 

Виробник: Aquasystem (Італія).

Мембрана розширювальних баків для закритих систем опалення Aquasystem серії VRV виготовлена з харчової гуми. Форма мембрани нагадує мішок. Завдяки такій конструкції мембрани контакт корпусу бака із водою виключається.

Місткість: 500 л.

Детальніше# #
15500 грн.
# #
# # #
#
© 2008-2024 Інтернет-магазин "Хіткул". Всі права захищені. Розробка сайту - CodEX.UA